corona impact op productie en verkoop

ElectroTos

Nieuwe digitale audio-interface en protocol

Backwards compatibel met Toslink interface en S/PDIF-protocol. Onze nieuwe elektro-optische digitale audio-interface en protocol met lage jitter elimineert ongewenste jitter in digitale audiobron, digitale audio-interlink en alle DAC-circuits, zelfs als er aanzienlijke overspraak aanwezig is. Het moet rechtstreeks door software worden gegenereerd (UPL96ETL en U192ETL).


U192ETL

USB transport met ElectroTos/Toslink interface en low jitter ElectroTos protocol

Backwards compatibel met Toslink interface en S/PDIF protocol. Ondersteunt asynchrone USB-audio Klasse 2, 44.1/16 tot 192/24. Gebaseerd op XMOS XU208. Systeem met lage jitter en audio clocks, 24 MHz, 22,5792 MHz, 24,576 MHz. Elke oscillator heeft een aparte RF voedingsruis filtering. Geavanceerd synchronisatie / drivercircuit voor XMOS-jitterverzwakking. Voeding via USB-bus (5V).


UPL96ETL

Zeer schone USB-stick -referentie- transport met ElectroTos/Toslink interface en ElectroTos low jitter-protocol.

Backwards compatibel met Toslink interface en S/PDIF protocol. PC-app voor het bedienen van de UPL96ETL via USB. Ondersteunt WAV-bestanden met ID3v2.3.0-metadata met jpeg/png cover-art. Gebruikersinterface met cd-weergave op USB-stick en zoeken in alle cd's op alle USB-geheugensticks waarvan eerder metagegevens zijn geïmporteerd. Ondersteunt 44.1/16 tot 96/24. Gebaseerd op STM32 ARM. Systeem met lage jitter en audio clocks, 24 MHz, 22,5792 MHz, 45,1584 MHz, 24,576 MHz, 49,152 MHz. Elke oscillator heeft een aparte RF voedingsfiltering. Geavanceerd synchronisatie- / driver circuit voor jitter verzwakking. Voeding via USB-bus (5V).


DA96ETF

Discrete, ultra low noise multi-pattern fractal DAC met ElectroTos input.

De DA96ETF kan gebruikt worden met de U192ETL of UPL96ETL, deze ondersteunen het ElectroTos low jitter protocol. Opmerking: de DA96ETF ondersteunt het standaard Toslink protocol niet, deze zal alleen ruis produceren wanneer geprobeerd wordt deze aan te sturen met standaard Toslink bronnen. Sample rate ondersteuning: 44,1, 48, 88,2 en 96 KHz. Bitdiepte: automatisch (ElectroTos-protocol). Standaard digitale audioprotocollen worden nergens in de DA96ETF meer gebruikt/gegenereerd. D/A-conversie: Fractal multi-pattern, 32 bit core/kanaal (dit type converter is -volledig- anders dan alle bestaande audio D/A-converters). Fractal multi-pattern converters bieden extreme nauwkeurigheid op lange termijn (met gegeven component toleranties), lage uitgangs impedantie (375 OHms) en extreem lage digitale interface-schakelruis vanwege de parallelle data-interface (hoogste schakelfrequentie is gelijk aan de sample frequentie / ELE latch signaal ). Systeem: ongefilterde NOS (volledig passief uitgangscircuit). Door 88,2 of 96 KHz te gebruiken, kan 2 x oversampling worden verkregen. Meegeleverde voeding: extern, 5V/100mA (4,8 ... 5V5), aansluiting USB-B (groot).


SVC24

Passieve 24-staps verzwakker.

Passieve handmatig bediende 24-staps verzwakker voor de DA96ETF


SVC24U

Passieve 24-staps verzwakker universeel.

Passieve handmatig bediende 24-staps universele verzwakker voor bestaande DACs


SHPB10

Koptelefoonversterker met hoge resolutie die een servosysteem met grote bandbreedte gebruikt om de koptelefoonluidsprekers aan te sturen.

De koptelefoonversterker met hoge resolutie maakt gebruik van een servosysteem dat helemaal geen crossover-vervorming produceert en verbruikt een constante stroom (vermogensverhoudingmethode). De vervorming van de luidsprekers verdwijnt in feite en biedt de meest realistische gedetailleerde muziekreproductie met hoge resolutie.


OBS100

Actieve open baffle speaker op basis van een servoversterker

De OBS100 is een actieve open baffle-luidspreker die is gebaseerd op een servoversterker, vergelijkbaar met die in de SHPB10. De OBS100 detecteert en corrigeert de beweging van het luidsprekermembraan. De door de spreekspoel gegenereerde wisselspanning wordt gebruikt als feedbacksignaal voor de servo. Het resultaat is een veel lagere algehele vervorming, hogere resolutie en compensatie voor veranderingen in de temperatuur van de spreekspoel en gerelateerde vervorming. De servoversterker klipt zacht vergelijkbaar met een buizenversterker. Het audiospectrum wordt voornamelijk gereproduceerd door een 8-inch full-range luidspreker die als puntbron fungeert, dit helpt om een ​​schone, coherente muziekweergave te krijgen. Twee grote 15" basluidsprekers ondersteunen alleen de laagste frequenties onder 100Hz. De servo zorgt ervoor dat de basweergave onverwacht goed is voor een open baffle speaker. De OBS100 biedt realistische muziekweergave en hoge resolutie.


Aansluiten

Hoe onze audio componenten onderling aan te sluiten en hoe deze aan te sluiten op bestaande audio componenten.

Onze audio componenten zijn ontworpen om elkaar perfect aan te vullen. Het gebruik van een van onze transports in combinatie met onze DAC, volumeverzwakker en koptelefoonversterker of onze actieve open baffle-luidspreker zal muziek laten horen in plaats van geluid. Met deze combinatie kunt u precies horen wat wij horen en genieten van muziek als nooit tevoren, net zoals wij de afgelopen maanden hebben gedaan.
Naast het kopen van een hele set kunt u ook beginnen met het verbeteren van uw huidige setup. Onze twee transports kunnen gebruikt worden met elke DAC die een Toslink input heeft, de UPL96ETL en de U192ETL zullen u kennis laten maken met ElectroTos-technologie en zouden de geluidskwaliteit al aanzienlijk kunnen verbeteren. Ook onze SVC24U getrapte volumeverzwakker en onze SHPB10 hoofdtelefoonversterker / OBS100 actieve open baffle-luidspreker kunnen een grote verbetering in geluidskwaliteit opleveren met bestaande audio componenten. Bekijk het onderstaande aansluitschema hoe onze audio componenten onderling aan te sluiten of hoe ze op bestaande audio componenten aan te aansluiten.

Wanneer onze U192ETL of UPL96ETL transports worden aangesloten op een bestaande Toslink DAC koppel dan alle andere ingangen van de DAC los !