R & D

Toekomstige ontwikkelingen

Voor 2019 hebben we de volgende nieuwe ontwikkelingen gepland:

Zonne/Net Powerpack

Ontwikkeling van een 48V Powerpack die kan worden opgeladen door één enkel zonnepaneel (zonder omvormer) en/of op netstroom.

De Powerpack zal worden uitgerust met meerdere USB A-aansluitingen zodat al onze andere op batterijen werkende producten (en uw telefoon) kunnen worden opgeladen via de Powerpack. Het is dan mogelijk om volledig los van het net te draaien met behulp van alleen zonne-energie!

De MBV krijgt een update (extra socket), zodat deze ook kan worden gevoed via de Powerpack.

De batterijen die we in de Powerpack willen gebruiken zijn gewone 12V lood-zuurgel accu's, hiervoor zijn 4 accu's nodig en dit resulteert in een compacte Powerpack.

Grote open-baffle luidspreker

Met behulp van Tangband 8-inch full-range driver + Eminence-woofers in open-baffle hebben we een zeer efficiënte 90 dB-luidspreker gecreëerd die ideaal is voor de MBV. Deze speaker is al enkele maanden getest en we hoeven hem alleen maar in productie te nemen.

Kleine open-baffle luidspreker

Met behulp van Tangband 2-inch full-range driver + Visaton-woofers in een kleine open-baffle hebben we een kleine efficiënte 88 dB-luidspreker gecreëerd die ook een ideale match is voor de MBV, maar meer geschikt voor kleinere ruimtes.

Hoofdtelefoonbuffer met geïntegreerde schuifvolumeregelaar + RC

Deze ontwikkeling is gebaseerd op de SVC maar dan met behulp van één schuifvolumeregelaar en buffer met dubbele batterijen.